St. Barts Christmas Cruises

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, November 10, 2009

St. Barts Christmas Cruises
Den uberørte solrige strande kombineret med den bedårende skønhed palmer gør St. Barts en favorit tilholdssted for turisterne. Denne unikke franske ø markeret med naturens gavmildhed er en af de uberørte rejsemål af jorden. Den maleriske strande badet i solskin inviterer dig til at nyde en tænksom stemning, der rejser din slippe ånd.


Listen over St. Barts Christmas Cruises

* De uberørte solbeskinnede strande kombineret med den bedårende skønhed palmer gør St. Barts en favorit tilholdssted for turisterne.


* Denne unikke franske ø markeret med naturens gavmildhed er en af de uberørte rejsemål i jorden. Den maleriske strande badet i solskin inviterer dig til at nyde en tænksom stemning, der rejser din slippe ånd.



* St. Barts Christmas krydstogter tager dig til en romantisk rejse for sjælen beroligende strande, der forbedrer din entusiastiske ånd af sæsonen.


* De fjorten smukke solbeskinnede strande tilbad med hyggelige skønhed og luksus resorts fylder dit hjerte med godt humør af sæsonen.



* Dette fransk ø i et afsides rolig del af Jorden kan prale af den enorme glæde og spænding, det har holdt skjult for dig at udforske i. Tja, hvis du planlægger en afsondret familie udflugt så gå ikke glip af at røre de bløde hvide sandstrand jordbund i Marigot og Lorient strande.


* Den Vindsiden af St. Barts Island, byder på store muligheder for windsurfing, sejlsport og board surfing. Tja, hvis du betaler opmærksomhed mod læ side, så er det et fantastisk sted til snorkling, svømning og vandski.


* St. Barts er en bemærkelsesværdig plads til familien gateways. Vælg dit St. Barts Christmas krydstogter fra en bred vifte af krydstogtskibe, der kan tage dig til eksotiske steder i rolige skønhed. Seven Seas Navigator, Seven Seas Voyager og Windstar Krydstogter er den populære krydstogtskibe være valgt.


* Den krydstogter tilbyder eksklusive afbudsrejser til at lyse op din ferie.

0 comments: