Christmas Food Håndværk

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, November 3, 2009

Julen er observeret i hele verden til at fejre Kristi fødsel. Under festivalen folk dekorere deres hjem i den bedst mulige måde med de forskellige pyntegenstande, der er tilgængelige på markedet. På det tidspunkt af julefest folk pryder indendørs samt udendørs i huset med forskellige former for håndværk, der er foretaget i hjemmet eller bragt fra markedet.

Disse håndværk kan være papir håndværk, woodcrafts eller fødevarer håndværk.

Christmas Food håndværk som navnet suggestsare kunsthåndværk, der er udformet ud af grøntsager eller korn eller andre fødevarer.

Med hjælp af de materialer og instruktioner nedenfor kan du prøve følgende Christmas Food håndværk i hjemmet.

Vegetabilske Udskriver-Dette fartøj kan gives som en gave til enhver person.

Materialer Needed:

* Butcher's papir, silkepapir, ris papir, eller hylde og papir, 9 X 12 inches eller større for indpakningspapir, eller mindre for at skrive papir.
* Avis
* Krukke med vand
* Pensler
* Forskellige frugter og grøntsager
* Tempera maling

Procedure:

* Arranger papiret oven på avis. Fyld krukken med vand for at holde børster.
* Skær svampe og blomkål florets top til bund og et æble tværs, fjerne frø. Tillad grøntsager og frugt halvdele til tørre på papirservietter i mindst en time. Du kan også bruge citron og appelsin halve, men de tager mindst 2 dage til at tørre.
* Brush snitfladen af grøntsager og frugter med tempera maling og printe ved at trykke fast på papiret. Du vil være i stand til at gøre 3 visninger, før du skal repaint.
* Lav et tilfældigt mønster ved hjælp af frugt og grøntsager eller gøre rækker af samme grøntsager og frugter i forskellige farver. Brug farver efter din egen vilje. Når malingen er tør, papiret er klar til brug.

Streng af papir Honningkager mænd og kvinder: Dette fartøj kan blive sat på tværs af lokaler eller anbringes på vinduerne eller bundet omkring juletræet. Materialer Needed:

* Brun grocery taske eller brun / tan konstruktion papir
* Crayons eller markører
* Sakse
* Lim, tape, eller hæfteklammer
* Et langt stykke af grønne eller brune garn eller snor

Procedure:

* Tegn en honningkage mand eller kvinde på et stykke konstruktion papir. Sørg for at tegne et rektangel på toppen af hovedet (dit honningkager person vil hænge fra dette rektangel, som vil blive foldet over).
* Skær de honningkager folk. Tegn et ansigt, tøj, osv.
* Fold rektanglet øverst på hovedet over.
* Sæt honningkager person til en lang snor ved hjælp af tape, lim, eller hæfteklammer. Gør mere gingerbread mennesker og knytte dem til strengen.

0 comments: