Christmas Stores i Spanien

Posted by Jiky at 5:26 PM

Friday, November 27, 2009

Spanien er langt det ideelle sted at shoppe for julen forsyninger. Hvad enten det er antikvitetsforretninger eller det fornemme indkøbscentre, Christmas Stores i Spanien, har næsten ikke enthrall.

Lige fra det bølgende skråninger af Pyrenæerne til sandstrande Costa de la Luz til skovdækket i Galicien og den store flade af Castilla sletterne, Spanien er den bedst mulige pusterum i julen. Så hvad venter du på? Besøg Land flamenco i jule måneden fordi det er denne tid af året, hvor Madrid vidner to af sine fornemste festivaler nemlig Dia de los Reyes og Fiesta de otoño. Dens bedre at kunne prioritere før du begynder på en shoppingtur i Spanien årsag modstå fornemmelse af den spanske varer er hård, og selv de mest stive af folk har ikke været i stand til at holde sig tilbage.

Sevilla, den kunstneriske, kulturelle og finansielle hovedstad i det sydlige Spanien er et shopping paradis, og hvis du er glad for håndværk og antikke fødevarer, er dette det ideelle sted for dig at være i. det historiske centrum, omkring La Campana og gågader Tetuan og Sierpes hus traditionelle forretninger, der er kendt for keramik, guitar, flamenco kostumer, ventilatorer, broderi. Den keramiske marked i Triana er ideel til jul brusebad shopping. Nervión, i nærheden af stationen i Santa Justa er departementets opbevare den, mens Los Remedios huser designbutikker. Open-air markeder på Plaza del Duque og Plaza de la Magdalena sælge eksotiske læder arbejde og kostume smykker, mens antik brikkerne er den bedste tilgængelige omkring Alfalfa nabolag (Cabeza del Rey Don Pedro Street)

Hvis du planlægger at gave mad brusere så glem ikke at besøge byen Castilleja som er berømt for sine mouthwatering desserter sådan som smuldrer, tortes, sandkage og hjemmelavede bolsjer sådan som sødt brød æbleskiver, Pestiños and Gañotes. At finde de bedste tilbud ikke gå glip af Antiques Fair, der afholdes hvert år i de gamle Plaza de Armas togstationen.

Hvis du foretrækker at købe alt under ét tag, bosætte for Miramar i Fuengirola og La Canada i Marbella. Hvis du er hooked på Barcelona, besøg på Passeig de Gracia og Bulevard Rosa spillehal i Centraleuropa Barcelona, som tilbyder fremragende forsyninger.

0 comments: