Christmas Stores i New Zealand

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, November 22, 2009

New Zealand er en af de smukkeste og Overflødigheden lande nogensinde. Spækket med sjældne seismiske skønhed og tilbyde kraftige udendørs aktiviteter, New Zealand vinker den dristige og eventyrlystne.

Lige fra iskold bjerge, kogende mudder, hurtig floder og glitrende søer, endeløse strækninger af øde strande til frodige skove boliger sjældne arter som kiwier, New Zealand har det hele. Julen er det travleste sæson som flokkes tusindvis af turister landets kyster hvert år at stå på ski, og du får sandsynligvis en lille snoet, hvis du vælger en shopping tur til New Zealand uden at have bestilt billetter til indkvartering og transport. Christmas Stores i New Zealand chikke og moderigtigt leverer ren shopping fryd for shopaholics, der søger ud for unikke jul brusere, som normalt ikke findes i deres hjemby.

Sin bedre til at jage for foderstoffer, som er karakteristiske for den jord, som de sædvanlige forbruger godbidder er alle de samme hvor du gå. Din shoppingtur i New Zealand vil sandsynligvis vise sig i en mini-ferie, som man kan veksle din shoppetur med elastikspring og delfiner og udkig efter hvaler. New Zealand er oversået med utal af indkøbscentre og gemmer alle beskæftiger sig med fisefornem etniske elementer og håndværk.

Centra Auckland Hotel's Auckland CBD butikscenter tilbyder en herlig shopping oplevelse, mens dens omfattende fødevarer ret viser sig at være en absolut ecstasy for sult Mongers.

Hvis du er opsat på storindkøb, er det bedst at afvikle for detailforretninger og forretningen shoppingcentre, der er store leverandører til de hippeste indkøbscentre i byen. En fabriksudsalg butik i Northcote i Fox Outlet Center, Dress-Smart fabrik indkøbscentre i Auckland, Christchurch og Wellington er det ideelle spil.

Hvis du søger efter detailforretninger, Goldfields Shopping Center og de mange virtuelle online indkøbscentre lige fra ECO Online Shopping Mall, Crazy Shoppa kan Cyber Mall vise sig at være til hjælp for dig. For eksklusive poster, besøg Hamiltons boutique shopping center og til en film cum shopping-oplevelse, besøg Courtenay Central, Hornby Mall blot at nævne nogle få.

0 comments: