Christmas Stores i Tennessee

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, November 29, 2009

Med julen rundt om hjørnet, tager alle lidt ekstra smerte for at gøre deres jul brusere og trim skiller sig ud, men hvis du ikke er tilfreds med trim, at din lokale markeder har at tilbyde, kan du besøge Christmas Stores i Tennessee. Velkommen til Land Elvis Presley og Martin Luther King Jr.

Det er Tennessee som har meget at flagre om sig selv. Er du en Elvis freak? Så ikke engang give andre tanker. Pak kufferten og satte sejl til Tennessee og lad Rock and Roll arv af jord får du rullende. Hvis du er heldig, kan du få en første hånd glimt af Wannabe cowboys prøve kræfter med guitarer, længsel efter at blive natten over Rock stjerner. Kommer hjem til bakkerne og drej din rejse til Tennessee til en dejlig oplevelse.

Hvis du længes efter nogle antikviteter, som vil afspejle de egenskaber af jorden, skal du besøge Antikviteter på Southside og LP Cline Antikviteter og indretning i Chattanooga, en af de største byer i Tennessee og køb det 18. og 19. århundrede, møbler og tilbehør lige fra keramik, metal, glas, lamper, dyner, tæpper til porcelæn, porcelæn, porcelæn, franske emalje dunke og messing foderstoffer eller blot glasur gennem Thompson's Antiques på Knoxville til lignende produkter.

Fashionable kvindelige og mandlige beklædning er tilgængelige i butikkerne gerne Strut Fashions i Chattanooga, Fritid Inc og Afrikan Emporium i Memphis med sidstnævnte flaunting designeren samlinger fra autentiske afrikanske designere. Woodcarvings og andre fartøjer poster er også tilgængelige her.

En berømt gave butik, der har verdensomspændende anerkendelse er Lavender Jorden i Memphis der sælger alt lige fra blomster til vindspil.

0 comments: