Christmas Stores i Rhode Island

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, November 26, 2009

Du vil blive alvorligt fejl, hvis du forvise Rhode Island på baggrunden overvejer det at være puniest blandt de 50 stater i USA og dermed ikke meget betydning. Men dens overdådige palæer og 400 miles kyststrækning tjener som et handelsselskab entrepot har en anden historie at fortælle.

Så hvis julen brusere i din hjemby ikke opfylder man i videst omfang, ikke nøjes med at dit eget hjemland eller din hjemstat. Udforske ukendt territorium, og du kan være forvisset om, at du ikke vil blive tabere på nogen måde, hvis du planlægger at shoppe hop i Rhode Island. Jul i Rhode Island bliver fejret på samme måde som det er i andre dele af USA. De butikker og indkøbscentre stråle med lys og stemning er sat perfekt til julen at ankomme. Juletræer linje, fortove og kulde i luften øger aura. Christmas butikker i Rhode Island er stablet med de bedste godbidder på denne tid af året, og skal det strømper, trimmer eller brusebad, får du det hele på Rhode Island.

Hvis du søger ud for kvindelige og mandlige tilbehør og tekstil design, gå til Banana Republic, Angela Moore, Karol Richardson og Royal Mand i Newport. Hvis disse ikke appellere til Deres æstetiske sanser vælge kunstværker af forskellige typer, lige fra marine kunst til vejrhane kunst sælges i Crosswinds Galleri. Andre hjemsøger at lede efter kunstværker bl.a. Arnold Kunst, William Vareika Fine Arts, Ltd.etc.

Hvis du er nødt til at købe gaver til kvindelige slægtninge og venner, Rhode Island's smykker butikker er en ideel bet. Lige fra den elegante armbånd to udsmykkede og stærkt forskønnet armbånd og vedhæng, får du det hele på Rhode Island. A & A Gaines Antikviteter, JH Breakell smykker, Scrimshanders er nogle af de mest eftertragtede forretninger i Newport anerkendte for deres kvalitet smykker mens bolden og Claw i Newport giver den bedste nogensinde 18. århundrede amerikanske møbler.

Andre butikker i andre dele af Rhode Island er kendt for lignende produkter. Nogle af de mere populære er i Providence Place Mall i hovedstaden i Providence, Rhode Island's outlet-butikker, og ikke at glemme de Warwick Mall.

0 comments: