Christmas Stores i Irland

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, November 17, 2009

Hvis du planlægger at gå julegaveindkøb i Irland vil du formentlig opleve en oplivende oplevelse. Land eventyret har det hele.

Picture perfect betagende landskaber oversået med spøgelsesagtige Slotte, middelalderlige tårne flaunting georgiske arkitektur, posh slot vendte hoteller, maleriske klipper, strande, havne lined langs Causeway Coast, den knejsende Cliffs of Moher og duften af de vilde blomster er at nævne et par of vidundere som pryder så smuk Irland. Imidlertid er der ikke meget klogt at handle til den festlige brusebad i de kolde vintermåneder som klimaet i Irland i løbet af denne tid af året er ganske ugæstfrit og en er sandsynlighed for at få strandede så mange af de hoteller og pubber lukker omkring oktober og don 't genåbne indtil påske. Hvis du er virkelig opsat på besøg i julen butikker i Irland, vælger månederne juli og august, når livlige festivaler, længere dage og rimeligt varmt vejr vil få dig til at gå på shoppetur. Dublin, Belfast, Cork, Galway og Limerick er shopping-hotspots i Irland.

De smukt belyste og julen træklædt Grafton Street, St. Stephen's Green, Jervis Street og Henry Street i Dublin City Center er ideelt til at søge brusere. Hvis ud af byen shopping passer bedre til dine behov derefter hovedet for AMU Shopping Center (lige ved N3) hvor du kan finde alle mulige julegave under ét tag.

Andre kvalitet shopping centre er Liffey Valley Shopping Center, Dundrum Town Center tilbyde dig den bedste under ét tag, men hvis du søger efter down town butikker, Blanchards byen Shopping Center er en god handel.

Castlecourt Shopping Center lining Royal Avenue, Sprucefield Shopping Center i det nordlige by Belfast, Douglas Court Shopping Center og Mahon Point Shopping Center flaunting mærkevarer butikker i den sydlige del af kapitalen i Cork, for ikke at glemme butikken fyldt Patrick Street og Oliver Plunkett Street er ideelle til jul souvenir-søgning.

Eyre Square-området i Galway's city center, Shop Street i Galway og unika afdelingerne butikker og butikker med O'Connell Street og Crescent Shopping Center i Dooradoyle område i Limerick er rimelig spil også.

0 comments: