Christmas Stores i South Carolina

Posted by Jiky at 10:26 AM

Friday, November 27, 2009

South Carolina har altid været et populært shopping destination især i julen. Med Christmas Carnivals nu skal vi finde ud af, specielt om julen Stores i South Carolina. Byerne Charleston, Columbia, Firenze og Lexington er nogle af de største shopping-destinationer i South Carolina.

I Charleston de store shopping områder i og omkring Citadel Mall, Mount Pleasant Towne Center, Northwood Mall og butikkerne på Charleston Place og Riviera. I alle disse steder vil du få alt det du har brug for under jul, om det er den særlige julefrokost kjoler til din familie, til tilbehøret passer til kjoler eller gaver til venner og familie. Alle disse indkøbscentre og shopping plazas er oversået med mange specialforretninger, modebutikker og departementale butikker sammen med showrooms af internationalt anerkendte mærker. Når du er på Columbia, de store julegaveindkøb kan gøres på de steder, ligesom Congaree Vista, Devine Street, Five Point-kvarteret og Columbiana Center, som er den mest berømte indkøbscenter i byen.

Her, kan du finde opskalere butikker samt de beskedne butikker, men i alle disse du er sikker på at få noget virkelig attraktivt at shoppe for. Men mens shopping i South Carolina du sørge for at tjekke de blæst glas, smykker, der kan gøre attraktive dekorative stykker til dit hjem under jul.

0 comments: