Religiøs Christmas Crafts for Kids

Posted by Jiky at 3:26 AM

Friday, November 6, 2009

Religiøs Christmas håndværk til børn omfatter særlige børn håndværk, der er religiøse tema baseret på. Der er massevis af sådanne håndværk til rådighed i jule gange for at gave børn. De hjemmelavede dem er billigere og forsynet med et personligt touch. Nedenfor er et par religiøs julen håndværk til børn, der kan være gået igennem, før der udfærdiger det endelige valg.

3D Star Craft - Dette er en nuttet, enkel papir håndværk lavet fra multi farvet papir og farveblyanter. Dette en sød 3D ornament, der kan hænges kan hænge omkring et kid's værelse.

Angel Craft - Lavet af mangefarvet papir cut out, designskabeloner og lim der går en lang række engel håndværk emner som amerikansk engel håndværk, Christmas Angel papir håndværk, kegle engel papir håndværk osv.

Farm Animal Håndværk - Det er nativity type dyr håndværk som et æsel, ko, svin, lam og rensdyr ideel til julemandens gaver til børnene

Christmas Tema Cross Stitch Pattern - Det er to nybegynder korssting mønstre til børn at gøre i julegave. Det første mønster fungerer godt som et bogmærke på 8 eller 11 tælle Aida klud. Den anden mønster ville gøre en sød pude til 6 eller 8 tæller Aida - bare skære et stykke af matchende stof, sy sammen og tilføje lidt kanel eller fed til udstopning at give det en dejlig duft. Begge mønstre også lave et flot billede på plastik lærred.

Christmas Nativity Filt bestyrelse, Puppet eller Farvelægning Skabeloner - Det kan være ideel vægtæpper til jul. Tallene er skåret ud i form af jule figurer som baby Jesus, Maria og Josef og hele Julekrybbe er portrætteret på en følt bord.

0 comments: