Christmas Stores i Puerto Rico

Posted by Jiky at 11:26 PM

Wednesday, November 25, 2009

Shopping i Puerto Rico kan være en meget behagelig oplevelse, fordi ligegyldigt om du er en udlænding til landet eller sin bopæl, du vil altid blive modtaget med åbne arme.

Her er julen Carnivals give dig oplysninger om julen Stores i Puerto Rico. Landet er oversået med nogle af verdensklasse shoppingcentre som awesome Plaza Las Americas, som har nogle af de bedste showrooms af internationale mærker som Charlotte Russe, Ranger, Zara, og Gap, at nævne nogle få. The Cronopois og den schweiziske Cake er de andre flotte indkøbscentre i landet, som tager på en særlig festlig smag i julen. Tilbagediskonterede salg tilbydes i forskellige butikker i indkøbscentre i julen, så du kan finde nogle gode tilbud på denne tid af året. Når juleindkøb, kigge efter den puertoricanske håndværk i regeringen registrerede butikker og håndværksvirksomheder centre over hele landet.

Det træ, udskårne statuer og figurer, håndlavede blonder og cigarer og vigtigst af smukke karneval masker er nogle af de punkter, for at søge i dette land. Rio Piedras er en berømt shoppinggade her, hvor vi finder veje på begge sider er vilde med forretninger og butikker, der sælger kunst og kunsthåndværk traditionelle og unikt Puerto Rico. Tja, hvis du er på jagt efter virkelig billige indkøbsmuligheder det bedste sted at besøge, vil være factory outlets i Old San Juan og Canovanas region.

0 comments: