Christmas Stores i Danmark

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, November 12, 2009

Hvis du planlægger at træde ud af dit hjemland og prøve Christmas brusere, der er så meget karakteristisk for de andre lande, og mere, så hvis du tilfældigvis er en indbygger i et af de skandinaviske lande, der besøger Christmas butikker i Danmark ville være en velkommen forandring fra det helt jordnære eksistens.

Selv marginal betydning i forhold til sine øvrige skandinaviske kolleger, har Danmark slået sin tilstedeværelse i verden arena, lige fra den dag af vikinger, der stolte af sig selv som herrer over havene. I dag får du nyde det bedste fra begge verdener i Danmark som i verdensklasse København med sine travle skarer og bourgeoning Cafeer side om side med de majestætiske renæssanceslotte, middelalderkirker hvis udødeligt popularitet tiltrækker turister i millioner hvert år. Så må det være den kosmopolitiske byer eller søvnig Bornholm flyder på Østersøen henvende sig til jul butikker i Danmark og give dem mulighed for at enthrall man i videst muligt omfang.

København banker, med liv og kraft og indkøbscentre og butikker er forpligtet til at glæde dig. Butikker strækker sig fra Rådhuspladsen til New Harbour, men hvis du er opsat på at købe eksklusive fødevarer, du er nødt til at gå endnu hundrede meter, og derfra begynder den store eksklusive butikker og specialbutikker.

Strøget er foret med førende big-name butikker og afdelinger forretninger, alt du skal gøre er at gå der og valgte. En interessant feature er, at designeren gallerier i Danmark er relativt langt billigere end deres europæiske kolleger, så få fat i hvad du kan.

Danskerne er begyndt at skabe bølger i den internationale scene og vært for de enkelte designer gallerier er kommet op, der er flaunting deres mode udsagn i stil. Bang & Olufsen er ultimative designer stereo-udstyr, mens Royal Copenhagen, beslutningstagere i dansk porcelæn er dukket op som verdens mærker.

Berømte danske tøj mode ikoner er Munthe Plus Simonsen, Jens Laugesen, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Sand, Day Birger Mikkelsen, Isabell Kristensen, Rützou og Ann Wiberg. Så få fat i hvad du kan lægge dine øjne på og få et pust shopping i jule butikker i Danmark.

0 comments: