Vintage Christmas Crafts

Posted by Jiky at 3:26 PM

Monday, November 2, 2009

Julen fejres i så mange år, at det forekommer evigt. I løbet af århundreder julepynt og kunsthåndværk har udviklet sig. For årgangen Christmas håndværk er uvurderlig, og de er meget smukke.

Vi forsøger at beskrive nogle af de vintage jul håndværk og vil også forsøge at gå dybere ned i årsagen til, at de bliver så eftertragtede samleobjekter.

En af de vintage julen håndværk samleobjekter er en meget gammel skuffe "Believe

In The Magic ". Den har en vintage julemand læse hans liste over drenge og piger, som på baggrund af en gammel lys, mens hans rigtige er tre gamle legetøj under et træ, en bamse, et stort stykke legetøj soldat og en stor dukke. Hele konceptet af bakken har lavet det sådan en værdsat samlerobjekt. Der er et gammelt Santa Claus. Han er blevet skåret ud af træ og er 6 "inches tall. Alle detaljer om hans udseende var blevet kiggede op til. Med sin beatific smil, er dette træ julemanden en glæde. Hvid engel juletræ udsmykning er en delikat mesterværk. Hun er alt i hvidt, med vinger og brune hår er stjerner for hendes øjne. Svagheden i denne fine stykke gør hende så fantastisk.

Vintage Christmas håndværk er ikke tilgængelige så frit på markedet. Nogle er familie skatte og har været i familien i generationer. For årgangen Julepynt bruges hvert eneste år til juledekorationer. Log på Christmas Carnivals for mere information.

0 comments: