Christmas Stores i Venezuela

Posted by Jiky at 3:26 PM

Monday, November 30, 2009

Shopping i Venezuela, er en oplevelse i sig. Hvis dette er der, hvor du planlægger at shoppe denne jul, er her Christmas Carnivals give dig information om jul Stores i Venezuela.

Den største by i Venezuela, Caracas normalt anses for at være den mode hovedstaden i det land. Fra importerede varer, håndværk smykker til unikke venezuelanske kunst og her vil du finde det hele.

Byen er oversået med nogle af verdensklasse shoppingcentre som den centrale Commercial Ciudad Tamanaco, som er berømt for de mange "fashionable butikker, restauranter og biografer. Centro Sambil i Caracas er faktisk det største indkøbscenter i Sydamerika med over 500 butikker, som hver især udmærker sig ved deres egen afdeling. Ud over dette er der også restauranter og teatre i Mall, hvor du kan chill out, når du shopper, mens dine børn nyder forlystelsespark forlystelser. El recreo og Paseo de Las Mercedes er den anden store indkøbscentre i Caracas. Boliver er en anden fashionable by i Venezuela.

Butikker som Expobrax, A Night i klubben, og Sure mode give dig nogle af de nyeste og mest trendy af mode attires. Vil dog hvis du ønsker at købe noget væsentligt venezuelanske for din jule gaver, det bedste bud være på den lokale håndværk, især de farverige og eksotiske masker. Hånden vævet hængekøjer lokalt kendt som chinchorros også meget elegant kunstværker, som de er fint vævede fra de tynde strenge af hårde naturfibre. Sammen med dette du også få håndvævede kurvene, hatte og tasker, som virkelig giver din kjole det eksotiske udseende. Den keramiske varer, vises stærkt på vej side kan ikke gå glip af.

0 comments: