Christmas Stores i Holland

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, November 15, 2009

Shopping for julegodter kan blive rigtig spændende, hvis vi sige farvel til vores kliché shoppetur på lokale markeder, hvor næsten alle butikker i indkøbscentre sælge de samme emner i løbet af feriesæsonen. Skabe en anderledes akkord denne juletid ved rodede igennem julegodter stilles til rådighed i julen butikker i Holland og glæde og overraskelse dine nære og kære.

I betragtning af antallet af julemarkeder Holland har, kan det meget vel gå uden at sige, at Holland er et paradis for shoppere. You name it og Holland har det. Hvad enten det er pynt til dit juletræ, strømpe favoriserer eller det nye møbel, du har i lang tid været længsel efter, Holland har de bestemmelser, for at give dig, hvad der nogensinde hvad hjertet begærer. Her giver vi dig en liste over steder, der kan tjene som ideelle hotspots for shopping, denne julen.

For kid legetøj intet kan blive bedre end Sand Castle for Kids, en Downtown butik i Holland. De er stolte af deres samling af sjældne legetøj og antikke stykker, som også omfatter dem, som vi sjældent får at se i disse dage.
Down town butikker som Tower Clock, posh butikker i Westshore Mall gerne Dunham er, JC Penney and Younkers er nogle af de mest foretrukne hangouts for julegaver.
Hollands Outlet Center, der støder op til den hollandske Village komplekse rent faktisk kan give en med mulighed for at købe foderstoffer direkte fra fabrikanten. På den måde ville komme til at købe flere gaver til beskedne priser. Et ideelt sted for storindkøb.
Hvis din æstetiske sanser er alt for raffineret og dit kunstneriske smag begrænse dig fra at etablere sig for den almindelige, kan du prøve Crow's Cottage, hvor lokale kunstnere sætter deres arbejde op til salg.
Andet Shopping hotspots omfatter hollandsk Village Shopping, Washington Square Harvest antikviteter Mall, Nob Hill Antique Mall, træsko Antique Mall, Zeeland og Grand Haven.

0 comments: