Christmas Craft Wreaths

Posted by Jiky at 10:26 AM

Friday, November 6, 2009

Christmas Craft kranse gøre udsøgt juledekoration. Masser af jul kranse findes på markedet i juletiden. Prøve disse næste jul krans mønstre til at udfærdige vidunderlig jul kunsthåndværk krans.

Candy Wreath - Dette er en vidunderlig krans ved hjælp af hårdt indpakket slik, bånd og strop. Hæng din krans og holde en saks i nærheden til at dele slik med besøgende.

Christmas Berry Wreath - Gøre denne søde Jule krans ved hjælp af træ og papir, og et par andre forsyninger. Det er velsmagende, og det gør en smuk display.

Garland Christmas Wreath - Det er meget simpelt at gøre. Paptallerkener, farvede guirlander af fire fødder, lette vægt ornamenter og slik stokke er forpligtet til at foretage dem. De gør dejlig indendørs og udendørs skærm.

Pine Cone Wreath - Made fra pinecones, bøjler og kanalsystem bånd disse kranse gøre fantastiske juledekoration.


Kringle Wreath Craft - Dette er en sjov gave ide til en stor juledekoration. Lim saltkringler sammen, så de danner en cirkel-lignende en krans. Lim et andet lag ovenpå, der gør sikker den saltkringler om dette lag mødes i midten af en kringle på det nederste lag. Hæng med et bånd.

Strimlet Hvede Wreath - Knus op revet hvede og blandes med nok lim og grønne fødevarer farvelægning til pels. Sæt det på de kolde pisken låget og forme det rundt om kanten, så det ligner en krans. Tryk på i de røde bær og lad tørre natten over.

Kransen Beaded Pins - Disse gør cute Christmas pin smykker af indpakning sikkerhed nåle med farvede perler.

Håndlavet Christmas Wreath - Tilberedte fra grøn filt, lim, glitter, pailletter og bånd dette er en anden stor gave ide eller udsmykning til bedsteforældre eller mor eller far's kontor.

0 comments: