Christmas Stores i Tyrkiet

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, November 30, 2009

Hvis du ønsker at opleve den ægte orientalsk erfaring i shopping, bør Tyrkiet din endelige destination. Her er jul Carnivals med oplysninger om julen Stores i Tyrkiet.

Uanset om du er på udkig efter den smukke og sirlige tæpper, og kilims eller du er på udkig efter smykket, hvis design går tilbage til den neolitiske alder i Anatolien i Tyrkiet kan tage højde for alle dine krav.

De mest populære butikscenter i Tyrkiet er Kapalicarsi, som også er kendt som Grand Covered Bazaar i Istanbul. Som du gå ned i storcenteret du kommer til at se en vifte af butikker med speciale i sølvtøj, keramik pottemageri, stik, som minder dig om det osmanniske riger og malerier. De øvrige populære indkøbscentre i Tyrkiet er Galleria Ataköy, Capitol og Akmerkez i Istanbul, Oasis i Bodrum og Atakule i Ankara. I alle disse ahopping storcentre vil du finde nogle af de bedste og fashionable butikker sammen med kunsthåndværk og gave butikker, hvor du kan shoppe til særlige jule gaver til dine venner og slægtninge. Ud over de tæpper de andre berømte tyrkiske souvenir, at du kan købe som symbolsk Julegaver vil være det, der er kendt som den tyrkiske Blue Eye.

Der er tale om almindeligt og billigt tilgængelig i butikkerne og butikker i hele landet, da det er en fælles opfattelse af, at glasset blå øjne bringer lykke og succes ved warding væk onde. Disse findes i forskellige former og størrelse i form af mur hængninger, neckpieces, og andre former for smykker. Men i sidste men ikke mindst bør du aldrig glip af chancen for at gå rundt i Spice Bazaar og shoppe for nogle rige og eksotiske krydderier.

0 comments: