St. Marteen Christmas Cruises

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, November 10, 2009

St. Marteen Christmas Cruises
En fængslende skønhed St. Marteen vinker du nyde en tænksom tanke. Den charmerende landskab og det bløde hvide sand lokker turister til at strømme ned i grupper. Vandre på de hvide sand og tage del i en bred vifte af aktiviteter arrangeret af St. Marteen julen krydstogter til din underholdning.Den uberørte klare vand og fængslende naturlig skønhed lyser stemningen i din ferie.




Listen over St. Marteen Christmas Cruises

St. Marteen Christmas krydstogter tilbyder eksklusive ferie pakker, der passer til din smag og pengepung.



1.Grand Caribbean Christmas + nytår

Mens ombordstigning på skibet, du er sikker at have en unik oplevelse af at se verden fra en elegant jakkesæt. Den bemærkelsesværdige rummelige design krydstogt hilser sine gæster med imponerende luksushotel.
Den private balkoner praler med storslået udsigt til havet spektakulære syn. Det åbne spisestue tilbad med eksklusive arbejde af indvendige design øger skønheden af skibet. Menuen afspejler den rige smag af den nordlige italienske køkken.



2. Caribbean Christmas

Fejre jul sejler væk med den lykkelige bølger til eksotiske steder på Jorden. En fængslende skønhed af pletterne skinner med skønheden af sæsonen, da det bliver afspejlet på den uberørte hvide sand på strandene. Det luksuriøse bekvemmeligheder sammen med den ønskede komfort gør turen endnu mere fascinerende og spændende.

0 comments: