Primitive Christmas Craft

Posted by Jiky at 2:26 AM

Wednesday, November 4, 2009

Julen fejres til minde om Jesu fødsel Kristus, som også er kendt som Guds søn. Det er en festival for de kristnes og fejres over hele verden med stor pomp og vigor. Mennesker, især i Vesten tilbragte en stor sum penge på forskellige pyntegenstande, som de ønsker at dekorere deres hjem i den bedst mulige måde. Julen håndværk udgør en integrerende del af julepynt. Den primitive Pynt tilhører den gruppe af primitive Christmas Craft.
Den primitive Pynt tilhører den gruppe af primitive Christmas Craft. Nogle af de primitive Ornaments er som følger:

* Punched Tin Lantern Ornaments - Disse nuttede 4 inches Antiqued hullede tin Lygten ornamenter har evnen til at tilføje en primitiv touch til julefest. Den antikke finish giver fartøjet en primitiv look. Det kan hænge fra en hylde eller knyttet til en julegave.
* Rusty Tin Star Ornament-This 3 inches, rustne klemt tin star ornament er ret primitive. Den har et hul i bunden. A Christmas lys kan stikkes ind i hullet for at gøre pynten glød eller skinner dejligt, når det bliver hængt på juletræet.
* Tin Honningkager Ornament-Dette Prydelse har en vintage søger tin finish og består af en bourgogne streng hanger. Det kan være trukket fra ethvert sted med hjælp af bordeaux strengen bøjle.
* Snemand Star Ornament-Denne pynten 7''tall. Det er håndlavet af farvede blinke og består af en bordeaux Vadmel, halstørklæde, hånd syede ansigt, til rusten jingle bell knapper og er glimrede med glimmer giver effekten af en kølig funkle.
* Santa Pære Ornament-Dette smykke er håndlavet fra bourgogne og te farvet Vadmel. Den måler 6''tall. Han er med accent med en loopy te farves uld skæg, bær, og grønt og også har en wire hanger.

0 comments: