Christmas Stores i Ghana

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, November 14, 2009

Ghana kan være en usædvanlig destination for juleindkøb, men landet har uendelige muligheder for at få dig til at nyde din shoppingtur.

Her er julen Carnivals med oplysninger om julen Stores i Ghana. Byen i Accra, er de største shopping center i Ghana og de centrale marked i Accra, er, hvor du kan søge

alle former for emner som kjoler lavet af bomuldsstof med batik tryk eller håndværksmæssigt produkter. Dette marked er især populær for herretøj og krave shirts med afrikanske mønstre gjort på dem er især populære. Aburi er et andet sted i ghana, hvor du kan shoppe for de forskellige poster, som udskæring af træ. På begge sider af gaden finder du butikker cum workshops af træ carvers, men husk, at du er nødt til at forhandle, før de køber en artikel. Hvis du kan finde en god handel du er sikker på at få fat i nogle af de unikke og meget kunstneriske håndværk. De bedste souvenirs fra Ghana vil være dyr kunst, masker, batiks, og træ statuer. De bedste steder at lede efter disse poster er loppemarked i nærheden af strande, det lille speciale forretningerne i nationalparker og i de kystnære områder af landet, som er de steder af turistmæssige interesse. For Kunst Center i Accra er oversået med hundredvis af boder og butikker, som sælger nogle af de bedste ghanesisk håndværk. Den bedste Julegaver at du kan indsamle til dine venner og familie fra her er læder, messing artisteri og beaded ornamenter.

Nyd din shopping i julen Stores i Ghana og fejrer denne juletid med Christmas Carnivals.Bladre gennem andre links på dette websted for at finde ud af mere om jule Stores Worldwide.

0 comments: