Christmas butikker i Rom

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, November 26, 2009

Christmas butikker i Rom, er tilbedt med en særlig skønhed, der kommer fra byens charmerende arkitektur. Bortset fra den imponerende arkitektoniske oprettet af Rom tilbyder også en uundgåelig oplevelse af julehandelen. Christmas Carnivals indeholder detaljerede oplysninger om julen butikker i Rom.

Ferragamo excellerer i eksklusive designer attires og tilbehør, der blander godt med den italienske stil. Dette verdensberømte butik i Rom features topkvalitets produkter til rådighed på opskalere priser. Giv dig selv en velkommen pause fra de små individuelle butikker og jord op i La Rinascente puttet ind i hjertet af Rom for at udforske de udvalgte samlinger af udsøgt skønhed. Varehuset er oversået med top butikker byder på mænds og kvinders designer tøj og endda husstand lækkerier. Se efter den tilsyneladende endeløse sorter af vin til rådighed i Buccone til at hjælpe dig selv med en bedre smag. Wide spreder af slik og søde sager er en ekstra attraktion af sted. Federico Buccellati er en vidunderlig familie-shopping destination byder på guld og sølv håndlavede smykker. Den indviklede mønstre indgraveret på den smykker minder om renæssancens skønhed i denne moderne trendy verden.

Roms antikke butikker er puttet ind i Via dei Coronari, Via Giulia, Via Margutta, Via del Babuino og Via del Pellegrino. Mange gader i den gamle centrum er fulde af traditionelle romerske craftsshops: gammeldags tømrere og ekspert konservatorer stadig er tilbage i Via dei Cappellari. Med henblik på at indsamle flere oplysninger om julen butikker i verden logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: