1944 Christmas Film

Posted by Jiky at 2:26 AM

Wednesday, January 6, 2010

Med julen banker på døren er det igen tid til at fejre.Komme tilbage til de sidste dage og nyde jule klassikere, som vi har på lager til dig.Christmas Carnivals tilbyder dig information om jul film, der kom ud i 1994 Lad os få et kig ind i den tidløse klassikere og nyde de sidste dage af herlighed.

1944 Christmas film er sikker på, at lyse op dit ferier og opkvikke din ånd.

Robert Siodmak's Christmas Holiday (1944) er et dejligt eksempel på 1944 jule film. Stjernen stemmer af filmen omfatter berømte navne Deanna Durbin Richard Whorf og andre. Historien handler om en ung kvinde som indser, at den mand, hun er blevet gift er en wastrel. Med sigte til kompromis i anden halvdel af filmen optræder hun som en natklub værtinde. Filmen handler om op-og nedture i pigens liv. Filmen er en fantastisk indsats, som direktør og portrætterer glimrende fungerende færdigheder aktører.

Hvis du i humør til nyder noget nostalgisk derefter vælge filmen Meet Me in St. Louis (1944). Filmen ledet af Vincente Minnelli omfatter stjerne cast af Judy Garland, Mary Astor Margaret O'Brien og andre. Plottet i filmen omhandler historien om en velhavende Smith familie i St. Louis. Smith familie havde fire døtre hvoraf den ene blev forelsket i en dreng ved siden af. Filmen fortsætter med den pludselige nyheder om Mr. Smith overføres til en god position i New York. At vide mere om 1944-jul film betale et besøg på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: