Jamaican Christmas Kager

Posted by Jiky at 8:26 AM

Monday, January 18, 2010

Juletiden i Jamaica er den mest festlige tid af året, fyldte med sjove, musik, særligt behandler, og glade sammenkomster af venner og familie. Af de forskellige jamaicanske Christmas Kager rødvin og rom Fruitcake er traditionel og spises i de fleste hjem.

De frugter, som rosiner, korender og svesker i kage are dyppet i rødvin og hvid rom nogle måneder før jul.Det giver tid nok til at modne til juletid.

Nedenfor er en liste over populære jamaicanske Christmas Kager sammen med deres opskrifter:

Rødvin og rom Fruit Cake - Disse jamaicanske Christmas kager er lavet af blandet frugt, rosiner, rom, melasse, vanilje og vinen. Fløde, smør og sukker i en skål med. Pisk æg grundigt og føje til cremet smør og sukker. Tilsæt 1-kop mel, bagepulver og salt. Stir in frugt, rom, vin og melasse indtil du får en jævn pasta. Bages 350 grader.

Rich Gulerod Ginger Cake - Forvarm ovnen til 350 grader. Fedt og mel runde kage pander med Baker's Joy. Sammenblande mel, sukker og krydderier i en stor skål,. Tilføj let pisket æg og olie og revne gulerødder. Hæld dejen jævnt i de to forberedte kage pander. Bages i forvarmet ovn. Lad kagen afkøle, så fjern fra panden og frost med fløde, ost frosting.

Jamaican Rum Cake - Made fra Jamaican Rum, smør og kakao det er et lækkert jule kage. Stikprøven rom for kvalitet. Kontroller igen for at sikre, at det er ok. Med elektriske mixer, beat smør og sodavand i en stor skål fluffy. Tilføj 2 store æg, 2 kopper frugtsaft og slå `till høj. Næste Tilsæt salt, kakao og citronsaft og prøve rom igen. Fold hakket smør og anspændt nødder. Hæld blandingen på panden og varme ovn.

0 comments: