Merry Muppet Christmas Film

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, January 7, 2010

Merry Muppet Christmas Film er ideelle til ferie visning. Hvis det sner udenfor, og du bliver begrænset til dit hus, skal du se Merry Muppet Christmas film, med din familie og venner. Hvis du ser det med dine børn, det er bedre at satse på den relativt nye version, da de er lette munter og let at gå, men hvis det er dig, skal du gå til 1979-premier Muppet Movie.

De fleste af de dvd'er findes i bly butikker, og da det er jul, er du sandsynligvis finde selv de næppe tilgængelige versioner i butikkerne i løbet af denne tid af året.

Merry Muppet Christmas film er meget populært og dvd'er af det samme, kan tjene som ideal Christmas brusere. Det går ned godt med alle aldersgrupper og sætter stemningen for julen. Her er navnene på et par af den populære Merry Muppet Christmas film, som man kunne gå ud som ferie brusere.

# The Great Muppet Caper-Kermit's 50th Anniversary Edition

# The Muppet's Troldmanden fra Oz

# The Muppet Show-Season One

* The Muppet Movie

* The Muppet's Take Manhattan

Men den mest berømte af alle dem er Det er en meget glædelig Muppet Christmas film, som har modtaget en nominering til Emmy Awards. Filmen centreres omkring, hvordan de Kloge bankmand Miss Bitterman forsøger at overtage Muppet Teater, hvor hun planlægger at opbygge en natklub, og hvordan hun går om at gøre det ved hjælp af unfair midler. Hun tricks Pepe til at give hende det eneste kopi af kontrakten mellem hendes far og Muppets og udelukker på Muppet Theater kun et par dage før den Muppets havde planlagt at holde en jul udstyrsstykke. Men på trods af alle odds i Muppets hænge på, at utallige ofre i processen og i sidste ende lykkes i at holde Teater. Kermit, vil frøen sikkert stjæle hjerter af børnene, men du kan også vælge den mere modne Muppet Christmas Carol. For yderligere oplysninger logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: