Charlie Brown Christmas Spil

Posted by Jiky at 11:26 AM

Sunday, January 10, 2010

Charlie Brown Christmas Spil
Charlie Brown Christmas Play er baseret på den populære tegneserie Radiserne af Charles M Schulz. Det var en populær 1965 Christmas TV særlige, produceret af Charles M. Schulz.

Om spillet
Charlie Brown Christmas Spil funktioner Charlie Brown's søgen efter den sande betydning af juleferien. Efter råd fra Lucy, arrangerer Charlie Brown en skole spille om Fødselskirken.

Men senere blev han ikke givet tilladelse til at producere det og i stedet blev han beordret til at købe en kunstig juletræ til at spille. Han købte et lille kvist ud af raseri. Everybody ydmyget ham for denne hændelse. Han blev irriteret og skreg.

Så Linus svarede ham fortælle historien om Jesu fødsel. I mellemtiden dekoreret Snoopy hans hundehus med farverige lys. Charlie Brown tilføjet en pære på træet, og det brød sammen under vægten. Charlie flygtede i fortvivlelse.

Andre børn forstod deres forseelse mod Charlie Brown og sæt hans træ i en strålende jul display. Da Charlie igen, fandt han sin dekoreret træ med stor forundring. Han blev meget glad og sluttede sang en julesang "Hør! The Herald Angels Sing ".

Musik af spillet
Vince Guraldi og hans trio bestående musik af Charlie Brown Christmas Play. Den berømte "Linus og Lucy" giver Peanuts tegn på en frisk og energisk kontakt med sin strålende slagtøj og humoristisk klaver linjer. Fred Marshall's forførende bas og trommeslageren Jerry GRANELLI udsøgte penselstrøg giver det meste af albummet en varm fundament.

Fortsættelser
3 sande efterfølgere af Stykket blev produceret efter den oprindelige historie i 1965. De er:

* It's Christmastime Igen, Charlie Brown (1992): 30 minut blev sendt på CBS, herunder reklamer
* Charlie Brown's Christmas Fortællinger (2002): 25 minutter blev sendt på ABC sammen med reklamer
* Jeg ønsker en hund til jul, Charlie Brown (2003): en time blev sendt på ABC, herunder reklamer

Awards
A Charlie Brown Christmas vandt en Emmy og en Peabody Award og betragtes nu som en tidløs ferie klassiske og årlig ferie tradition af millioner af seere over hele verden.

0 comments: