Christmas Idéer

Posted by Jiky at 10:26 PM

Monday, January 18, 2010

Julen er omkring os, og der stadig er så mange ting, der skal gøres.

Nå, ikke panik. Julen er det tid til at nyde og soler sig i Lystigheden af sin ånd. Lad os sammen svælger i denne spændende og hjertevarme festival kaldet jul.

Her er nogle enkle og nyttige jul Ideer, der vil helt sikkert bringe et smil på læben ..

Hvad er simpelthen nødvendigt for disse julen ideer er lidt af tålmodighed, nogle mindre hverdagsbrug tilbehør og masser af sjov.Alle ideer er meget nemme at udføre og vil helt sikkert gøre din ferie sæson en livslang smuk hukommelse.
Christmas Bow Dekorationer
En af de enkleste alligevel elegant julen ideer er at tilføje bånd til dine dekorationer. De giver et festligt look og bland godt koordineret med din jule pynt ordningen. Du kan tilføje dem til din stolerygge, lysestager, kranse, kranse, kurv håndtag, draperi tie backs, trappe gelændere, og doorknobs.
Christmas Bordservice
Tag disse festlige ser tallerkener og bestik. Du kan endda starte et sæt af ferie retter med middagstallerkner at koordinere med dit hverdagsretter. Du kan tilføje til din samling hvert år. Arranger de forskellige retter omkring bordet og få masser af kommentarer og genoplive minder. This Christmas idé er en livslang køb og ville ikke gå affald i slutningen af feriesæsonen.

Christmas Stearinlys Delight
Arranger masser af jule duftende stearinlys på spisebordet og spise i stearinlysets skær. Virkningen bliver ikke kun lindre dine sanser, men vil også tilføje en særlig charme til selv de enkleste middage.

Du kan også arrangere søjle lys i dit badeværelse, på vasken eller omkring badekarret. Tager tid at blød og god fornøjelse! Hvis du har små børn i dit hjem, skal du være yderst forsigtig med stearinlys i hele huset. Har altid en voksen i rummet. This Christmas Idé vil helt sikkert få dig til at tage en pause og nyd i vidundere julen på jorden.

Christmas Wreath

Tilsæt Christmas Farve
Sætte fut i dit hus med et stænk af julen farver. Drapere guirlander, enten fast eller kunstig, på gelændere, over spejle, på toppen af klædeskabe, og langs kappe.

Det handler ikke kun som en vidunderlig jul idé, men også breder sig langs julestemning.



Gaver af Nature
Brug sidesten greens fra dit juletræ til at foretage et par hurtige arrangementer i enkle skåle. Placer en simpel jul arrangement i en reol, på badet vasken, på køkkenbordet vindueskarmen, og den lejlighedsvise borde. Du kan også føje bunke Pinjekogler med ornamenter og sløjfer i en skål eller kurv. Alle disse typer af unikke Christmas ideer vil ikke blot gøre dit hus fyldt med julen sjov, men vil også få dig til at føle glæde ved udsmykning af omgivelserne.

0 comments: