»The Nightmare Before Christmas 'Film Plakater

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, January 2, 2010

Julen er utænkelig sans 1993-filmen "The Nightmare Before Christmas '. Christmas Carnivals er her med alt, hvad du behøver til 'Nightmare Before Christmas' Movie Plakater. Det handler om indbyggerne i Halloween by, der bortfører julemanden og overtage julen et år, og det kaos, der følger.

Der er tekniske sider af en film plakat. Størrelsen er typisk 27 "x 41" før 1985, 27 "x 40" efter 1985. Det er trykt på papir. Pre-1985 plakater er normalt foldes, post-1985 plakater er rullet i forvejen 1 ark. Nogle af de Advance posters har helt forskellige artwork end den plakat, der ledsager den endelige frigivelse. Reproduktioner er som regel lavere i pris og er helt nye og fremragende condition.1 Noder reproduktion plakater er generelt 27 "x 40" i størrelse, men disse målinger er ikke altid præcise. Den nøjagtige bredde af en reproduktion plakat spænder fra 25,75 "til 27", og højden varierer fra 36 "til 40".

Film celler er præ-indrammede film samleobjekter, herunder en stribe af 35 mm film fra et virkeligt tryk på, at film, sammen med en fuld-farve postkort eller billede fra filmen. Film celler er begrænset oplag poster og hver kommer med et ægthedscertifikat.

Tim Burton har sagt, at den oprindelige digt var inspireret når du har set Halloween merchandise skærmen i en butik, der tages ned og erstattes af en julegave skærm. The tagline læser "En bloddryppende fortælling med ond humor og fantastisk animation''. Tjek mere på Christmas Carnivals.

0 comments: