'A Christmas Story' Movie

Posted by Jiky at 12:26 AM

Saturday, January 2, 2010

une i denne Jul med nogle af de berømte film, deres plot-linjer og den moderne popularitet, at de har.Christmas Carnivals tilbyder information om 'A Christmas Story' Film. Filmen, A Christmas Story, blev foretaget i 1983 med Bob Clark. Drejebogsforfatteren af Jean Shepherd, er baseret på romanen af samme navn af ham selv.

Det er 1940 i byen Hammond, Indiana. 9-årige Ralph Parker ønsker en tjenestemand Red Ryder carbine-aktion 200-shot model, BB riffel med et kompas i bestanden til jul. At skulle håndtere yngre bror Randy, og skolens bølle, ikke Ralphie ikke vide, hvordan han vil overleve længe nok til at få BB pistol til jul. When Ralph spørger sin mor for kanon til jul, siger hun, "Nej, du skyde dine øjne ud''.

Når fru Shields, Ralph lærer ved Harding Elementary School, tildeler klassen til at skrive et tema om, hvad de ønsker for julen, Ralph ser en gylden mulighed for at udtrykke sin vilje til at have en rød Ryder BB pistol. Ralph får en K + og Mrs Shields har skrevet "Du skal skyde dine øjne ud" om temaet. Ralph's næste plan er at bede julemanden om en Red Ryder BB pistol, og Santa reagerer sagde: "Du skal skyde dine øjne ud, knægt.'' På dette tidspunkt har Ralph fået nok af det. When SCUT Farkus, den bølle og hans allierede Grover Dill pick på Ralph, mens han er på vej hjem, Ralph slag Grover Dill til jorden, slag SCUT and pounds hovedet på sne flere gange. Ralph tror, han vil aldrig få BB pistol til julen nu. Men nogen kan have planlagt en overraskelse til Ralph.

Befolkningen i Cleveland var utrolig samarbejdsvillig under optagelserne, donere antique køretøjer fra alle hjørner af byen. Det bidrog til at øge ægtheden af produktionen design. For alle de film detaljer, Christmas surf Carnivals.

0 comments: