Christmas Wedding Cake Picture

Posted by Jiky at 11:26 AM

Sunday, January 17, 2010

Bryllupskager er blevet en væsentlig del af udsmykningen i brylluppet venue. Christmas Bryllupskager har julen temaer udhugget på dem. Hvert par ønsker den perfekte kage til deres bryllup.

Et udvalg af julen bryllupskage Picture giver dig en idé om, hvad du skal vælge til din specielle dag.

Med lidt tålmodighed igennem følgende Christmas bryllupskage Pictures sammen med deres oplysninger. Måske en af disse Christmas bryllupskage Pictures vil gøre din jul bryllupskage.

Gommens Cake - Mest brudgomme 'kager er tema, og de svarer til den person og kan godt lide af gommen. Chokolade er en yderst populær smag for brudgommens kage. Disse kage billeder er af chokolade dyppede jordbær og smoking formede kager. Disse kager kommer i brun, orange og pink farver. Det handler om den nette foretrukne seneste tid eller noget, som han identificerer sig med stærkt

Dekoreret Cup Kager - Disse kage billeder er formet i form af en kop. De kunne blive stablet på en trinvis server af en slags. Cupcakes er en rigtig god idé, hvis du ikke er i rigt udsmykkede kager, og fordi det tilføjer en lidt sjov og individualitet til receptionen.

Kolonne Bryllupskager - En anden form, der er stigende popularitet er kolonnen kage. En søjle kage er dybest set en række af kager af samme størrelse stablet oven på hinanden og derefter dekoreret. De kan stå temmelig enkel, dekoreret med blomster, eller, som vist her, dekoreret med fjer, perler, og tråd ruller, som alle anvendes af Blomsterhandlere På brude kanalpakker.

Christmas Scene Bryllupskager - Christmas Figurines som Mary, Joseph, Santa Claus, Three Wise Kings og Jesus i en krybbe er smukt præget i disse kager. A bridal part på en kirkegård findes smukt indgraveret i disse kager.

Tegn Bryllupskager - Disse kager som regel har mini-figurer kopier af brudeparret på deres bryllupsdag som den primære fokus.

0 comments: