The Christmas Shoes Movie

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, January 3, 2010

Dette er en 2002 TV-film instrueret af Andy Wolk. The teleplay er skrevet af Dona van Liere baseret på en roman af Wesley biskop. To separate historier mix. En ung musiklærer, Maggie Andrews, er at dø af dårligt hjerte og hendes søn Nathan forsøger at have et par sko julen for hende, inden hun dør.

I den anden historie, der er advokat Robert Layton og konen Kate glide fra hinanden, og tingene kommer til en leder under jul, hvor Kate tager over for Maggie for skolens kor og falder et job i Robert's firma. Når Robert Moder udløber, begynder han revurdere tingene på, og hans og Nathan's stier på tværs juleaften som Nathan forsøger at rejse penge til sko og Robert forsøger at få sin datter en gave.

Mange af os, som Rob Lowe, undlader at indse, hvad er vigtigt. Gud og familie bør altid være vores første prioritet, hvilket er større end nogen besiddelse. Denne film viser, hvordan nogen af os kan være på det forkerte vej, og hvordan erfaringer og en kærlig Gud kan guide os tilbage til det, der er vigtigt. Store handler og store casting gør en film værd at se hver julen.

Det stemmer omfatter Robert Layton, Kimberley Williams, Max Morrow, Maria del Mar, Hughes Thompson osv. Bogen var baseret på den lyriske skrevet af Eddie Carswell til sangen The Christmas Shoes, et diagram-topper af gruppen ny sang. Christmas Carnivals The Christmas Shoes Movie har alle de oplysninger.

0 comments: