Black Christmas Film

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, January 5, 2010

Christmas Carnivals her tilbyder dig oplysninger om to udgaver af Black Christmas Film. Det første Black Christmas Movie kom ud i år 1974 og senere en i 2006. De sorte Christmas film er meget populær blandt folk og er perfekte middel til underholdning i løbet af ferien.

Bob Clark var direktør for Black Christmas filmen (1974). Stjernen støbt af filmen omfatter navnene på Olivia Hussey, Margot Kidder, Andrea Martin, James Edmond, Michael Rapport og Martha Gibson. Black Christmas Movie (2006) var instrueret af Glen Morgan og omfattede stjerne cast af Cassidy Katie, Crystal Lowe, Andrea Martin og andre.

Black Christmas er en spændende film og beskæftiger sig med historien om skæbnessvanger sorority søstre. Søstrene travlt med julen er hjemsøgt af den obskøne telefonopkald af en usynlig psyko der bryder roen i deres husholdning og dræber dem en efter en. Historien linje forbliver mere eller mindre samme i både film, men præsentationen ændringer med nye ansigt tid. Filmene er blandt folkets favorit horror film. Black Christmas 2006 er en genindspilning af den første en. Historien om den unge Billy dreng og hans barndom erfaring har fået en ordentlig behandling i både film. At indsamle mere information om Black Christmas Film logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: