Christmas Cake Told

Posted by Jiky at 3:26 AM

Friday, January 15, 2010

Julen er en stor fest tid til familien. Børn afventer med spænding for Santa bringe dem godbidder, træerne er fyldt med blinkende lys og gaver og mumier er fordybet i julen Cake præparater. Christmas Cake Told varierer med forskellige lande i verden.



Christmas cake toldvæsenet er enestående i hvert land med deres forskellige metoder til forberedelse. Smage de forskellige Christmas Cake Told af følgende lande: Christmas Cake Told

Den traditionelle franske Christmas Cake kaldes "Buche de Nol". Det er en sandkage forberedt i form af Yule log. Denne kage er en særlig funktion i Le reveillon - en stor fest i sæsonen fejret efter midnat masse om julen Eve.Christmas Cake Told Penguin bryllupskage Top

En nuttet pingvin elsker par cuddles i en iriserende området for sne med hvide blomster og skinnende "ice" krystaller der omgiver dem. Iriserende rainbow glitter støv fuldender designet.

PPolar Bear bryllupskage Top

Isbjørne er patienten, men resolut, og udholdenhed er et vigtigt træk i denne smukke og kraftfulde skabning. Et smukt polarbjørne par cuddles i sne med hvide skinnende blomster ved deres side.

Christmas Wedding Ornament

Denne kage top portrætterer en smuk porcelæns par hilsen hinanden under juletræet. Basen er lavet af plastik og blonder.

0 comments: