Nightmare Before Christmas Cakes

Posted by Jiky at 2:26 PM

Saturday, January 16, 2010

Nightmare Before Christmas Cake
Nightmare Before Christmas, er et musikalsk animeret film om indbyggerne i Halloween Town, der tog over julen. Instrueret af animator Henry Selick, filmen er baseret på tegninger og et digt, som Tim Burton. The Nightmare Before Christmas handler om græskar konge, Jack Skellington, der er træt af Halloween, opdager Christmas Town, der er fyldt med vidunderlige farver og feriesæsonen.

Jack beslutter sig for at bringe julen By til Halloween by. Nightmare Before Christmas Kager er specialkemikalier kage poster, der er bagt i form af Halloween tegn portrætteret i Nightmare Before Christmas.

Dekoration af kagen
Creepily cool karakterer som Sally, Dr. Finklestein, borgmester i Halloween Town og trick-or-behandling trio, Lock, Shock og Barrel kan skæres i pergament papir og bruges som Nightmare Before Christmas Kager dekoration ved hjælp af stencils . A Hogwarts kage eller Jack-o-lantern drev er unikke Nightmare Before Christmas kage poster. Falsk glasur ligesom rodet spindelvæv, taranteller, skelet figurer og solen, månen og stjernerne stille store mareridt kage toppers.
Det sjove formel
Tre enkle trin til et mareridt, kage, og en sjov juleaften:

Pisk op nogle Creepy Cupcakes eller Spider Pops - disse søde behandler gøre noget skræmmende filmaften spektakulære.

Skru ned for lyset ...

. ... og se et af disse uhyggelige klassikere. Lad skræmme fest begynde!

Det er bedst at bage kager i skinnende aluminium pander, fordi disse hjælpe med at bage kager til et tilbud, og lys brun skorpe. Altid bage kager i en forvarmet ovn helst på midt i ovnen rack. Indsæt et træ tandstikker lige igennem midten af kagen. Hvis det kommer ud ren vil du være sikker på, at det er tid at tage ud kagen fra ovnen. Jazz din kage med chokolade krøller, flæser, marcipan og spiselige blomster.

0 comments: