Ungdom Christmas Plays

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, January 14, 2010

Ungdom Christmas Plays
Julen er en fantastisk tid for munterhed og lystig-making. Forskellige Christmas spiller er organiseret under ferietid for komplet sjov og underholdning
Berømte Ungdom Christmas Plays
Ungdom jul spiller normalt udføres af de unge og voksne. Nedenfor er en liste over unge jul Plays.
Sæt et blik på de lister, og se om teater i nærheden af dig kan sætte en på.

Skomager og Elves, Puppet Spil

Christmas Upakket

Denne vidunderlige Christmas spille unwraps den sande betydning af sæsonen. Stykket er ikke tale om materiale gave er uindpakket, men om åbenbaringen af Guds gave til menneskeheden. Bob's Christmas Emporium forbereder sig til 26. december den største dag i året for afkast, præget af store folkemængder, lange liner og utilfredse kunder. Efter en uoverskuelig og udmattende dag Bob møder Maria, ejer af The Meaning of Christmas butik på tværs af gaden, som hævder at aldrig har utilfredse kunder. Betaget af hendes markedsføring strategi for at tilbyde en gratis gave til alle kunder, vedkommende rejser ind i hendes butik og opdager for sig selv, at Guds gave ikke kommer i en kasse.

Jason's Gift

Denne unge jul spil tredive minutter åbnes med en Betlehem Kroen drives af Isak og hans kone Sarah. Kroen er fyldt af turister, der er kommet til at betale skat til kong Herodes. Hjælpe dem, er deres søn Jason, der altid har bekymrer sig for gæsterne. En dag kommer, hvor de følsomme Jason føler noget særligt vil ske. En mand kommer med sin kone, som er lige til at føde ankommer på deres kro. Gennem Jason's insisteren, giver Isaak parret at blive i deres lade, hvor ett mirakel fører til en anden. Fødslen af et barn bringer Isak og Jason sammen.

Ikke dråben

Denne leg er for unge og ældre unge, der væves sammen med de Jesu liv sammen med hans fødsel. Det minder os om, hvordan verden har forandret sig fuldstændigt med sin fødsel, liv, død og liv efter døden. Nogle af de traditionelle kostumer og nativity setup kan bruges sammen med gade kjole.

0 comments: