Christmas Vacation Movie

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, January 4, 2010

Jeremiah S. Chechik var direktør for National Lampoon's "Christmas Vacation" film (1989). En populær Christmas film har altid leveret store underholdning til film-elskere. Det interessante historie linje op og perfekt retning, gør det endnu populært længe efter dens første udgivelse.

Stjernen stemmer af filmen omfatter navnene på Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, John Rndolph og andre.Plottet i filmen beskæftiger sig med historien om Chicago-baserede Clark Wilhelm Griswold Jr. og dennes familie. Griswold's findes i filmen travlt med at forberede de kommende festival. Det særlige ved familien beskæftiger sig med det faktum, at tingene aldrig gå glat for Clark og sin familie. De uønskede gæster forværret deres fortsatte uheld. Clark er besat af tanken om alle perfektion, men alt går galt med indførelsen af tiden. Clark utålmodigt venter på at modtage julegratiale at han vil bruge op til at udvikle en swimmingpool i baghaven. De dårlige nyheder kommer, når hans chef viste ikke til hensigt at betale bonus. Clark went gal over det, men det var den tid, hvor Eddie, hans kone beslutter en perfekt julegave for Clark. Tingene går på denne måde med op-og nedture for at nå det endelige klimaks. At høre den sidste halvdel det ville være en behagelig oplevelse at se det op.

"Christmas Vacation''filmen er sikker på at lyse op din juleferie. Har tid til at se filmen sammen med din familie. For at indsamle flere oplysninger om "Christmas Vacation''film betale et besøg på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: