Christmas Cake Decorations

Posted by Jiky at 10:26 AM

Friday, January 15, 2010

Bage kager til jul er sædvane i enhver kristen familie. Christmas Cake dekorationer er broget og rigelig. Christmas Cake Decorations bringe de kreative færdigheder i deres skabere.

Del følgende kage udsmykning tips og ideer til at bage lækre jul kager pyntet med udsøgte dekorationer. Friske spiselige blomster gøre smukke og nemme jule kage dekorationer. Bunke på friske blomster så som sød Violer, lavendel, kaprifolier, rosenkronblade og calendulas til almindelig jul kager. Du kan tilføje en vidunderlig sparkly glød til de kager, støv blomsterne med superfin sukker.

Frisk frugt kan også bruges som krydderi op til jul kager. Kiwier, druer, appelsiner og jordbær kan arrangeres på toppen af en kage og glaseret med skinnende sirup. Friske skiver figner med dollops med flødeskum gøre sød og lækker udsmykning.

Blonder papir doilies placeret over kagen, før drysses gør vidunderlige Lacy mønstre. Lovely mønstre som stjerner, prikker, blomster, diamanter, vinstokke, og bølger kan skæres ud fra pergamentpapir, og kan bruges til at dæk op på kager. En fantastisk måde at støv en kage er at bruge en stencil af udstråler linjer og begge konditorer «sukker og kakao pulver.

Chokolade krøller, flæser, takkede plader og blade er en anden nem måde at peppe en kage. Chokolade krøller kan gøres med en vegetabilsk skrællekniv ved blot at barbere ned stykker med en chokolade blok Marcipan støbt i forskellige udformninger gør meget attraktivt garnishes. Marcipan kan formes til dyr, frugt, grøntsager, blomster, og alle talrige fantasifulde figurer.

0 comments: