A Christmas Carol Movie

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, January 3, 2010

Tune i denne jul med noget af den berømte film, deres plot-linjer og den moderne popularitet, at de har.Christmas Carnivals tilbyder information om A Christmas Carol Movie. 1951-filmen er instrueret af Jimmy T Murakami med manuskript af Piet Croon.

Som det er almindelig viden, det er baseret på en roman, som Charles Dickens.

Juleaften i 1840 er England, nærige Ebenezer Scrooge får besøg af spøgelset af hans tidligere forretningspartner, Jacob Marley, der advarer ham til at ændre sin adfærd, eller være dømt til evig fortabelse.

The Ghosts of Christmas fortid, nutid og fremtid til at vise ham den fejl at Joakim's metoder og vise de mennesker, der er stand til at holde jul i deres hjerter, 365 dage om året. Det er uden sammenligning den bedste tilpasning af Dickens 'klassiker, som kan tilskrives flere årsager. Joakim's resultater overskrider alle beskrivelse af storhed. Hurst's retning, fremkalder den ideelle følelser på alle de rigtige tidspunkter. Resten af stemmer forblive tro til Dickens 'beskrivelser.

1984-version blev filmet i Shrewsbury med George C Scott i spidsen. Han er så fremragende i sin skildring af Scrooge, at du har tendens til at glemme alt om alle andre i filmen - der er David Warner, som Bob Cratchit, Edward Woodward som jovial Ghost of julegave, og Roger Rees som nevø Fred, men de overskygges (eller garanteret). Det eneste tegn, der ikke kommer til at forblive i hukommelsen er Jacob Marley (en meget uhyggelig ydeevne ved Frank Finlay).

Dette er en perfekt film at se i feriesæsonen. Rating er på 10. Mange af os har et yndlings jule film, at vi foretrækker at have med os. The memorabilia af filmen vil tillade at minde dig selv om speciale af lejligheden især med Christmas Carnivals.

0 comments: