Christmas Plays for kids

Posted by Jiky at 2:26 AM

Wednesday, January 13, 2010

Christmas Plays for kids
Julen er en helt speciel tid for børnene. De nyder en lang vinterferie i skolen i løbet af julen. Dermed de bruger ferie tid foran forskellige jul spiller afholdt i deres nabolag.

Liste over julen Plays for Kids
Christmas Plays for Kids er generelt, jule relaterede historier fra Bibelen.

Forskellige Christmas historier og myter er dramatiseret på en nem måde, så den lille Tots forstå og nyde dem.

Nedenfor er en liste over top Christmas Plays for Kids.

Nogen har en fødselsdag

Dette er en julegave musikalsk hvor børnene aksjer rigtig sjovt at synge de sange og ringer klokkerne, som de fejrer Jesus 'fødselsdag med en julefest på krybbe. Nogle er klædt som Guds engle, som håndterer invitationer, nogle er klædt ud som hyrderne, der rent og dekorerer krybbe, og nogle er iført ligesom de kloge mænd, der tilbyder gaver til baby Jesus. Stjernen fører de vise mænd til en lade i Bethlehem i julen, hvor nogen har en fødselsdag.

Pappa Martin's Christmas

Det smukke spil er baseret på Tolstojs klassisk fortælling om en skomager, der drømmer, at Jesus vil besøge ham den følgende dag. Han tilbringer dagen med at se og venter midt i et par afbrydelser fra folk har brug for hans hjælp. Ved udgangen af den dag, han føler trist, at Jesus ikke kom for at besøge, men hører Herren fortalte ham: "Hvad du gjorde for andre, du gjorde for mig."

Nogen kommer til vores hus

Det er det julen historie set gennem øjnene af dyrene i stalden, hvor Joseph og Mary kom til at bo. Gabby er den lyserøde flamingoer, der har travlt med at forberede julen. Men hendes ven Minnie Moo (Koen) fortæller Gabby om en anderledes måde at forberede sig til en meget speciel person. Gabby er nogen hjælp i skit ved at synge en strofe fra forskellige Christmas Carols.

0 comments: