Christmas Musical Plays

Posted by Jiky at 3:26 PM

Monday, January 11, 2010

Christmas Musical Plays
Christmas Musical Plays er julen Plays ledsaget af fantastisk musik. Musikinstrumenter som guitar, klaver eller synthesizer tilføjer ekstra charme til julen spiller.

Liste over Christmas Spil Idéer
Contemporary julesange og Christmas Carols er inkluderet i hver retsakt af julen Musical Plays. Nedenfor er en liste over kendte Christmas Musical Afspilninger:

A Piece of Christmas

Dette er en julegave Musical leg for børnene. Stykket indeholder 4 traditionelle julesange og 4 originale moderne julesange. Hver sang omfatter knækker, tramper, klapper, forslag og tegnsprog eller rytme instrumenter skrevet ind i klaver score. Et stykke stof er det vigtigste forslag i denne jul musical. Joseph wraps stoffet omkring Mary, så hun kan holde sig varm. Det bedste stykke af jul er Frelseren, den, der fylder vores liv med kærlighed, glæde og håb.

Signs of Christmas

Det er en børnehaveklasse jul musikalsk spille. En gruppe af børn melder jule historie gennem julen tegn. "No Vacancy", "Quiet, Please", "Follow the Star" og "Help Wanted" vise vejen til krybben i Betlehem fejre den lovede tegn på en frelser, dvs "et spædbarn svøbt i klæde og liggende i en krybbe" Tegn på jul omfatter moderne jule sange og julesange, piano score med guitar akkorder.

Kontrol af den to gange

Det er en sjov fyldt Christmas Musical Play, hvor alle i julen historien har en tjekliste, og de er alle Checking 'den to gange. Maria og Josef bruge gule sedler at holde styr på, hvad de skal pakke deres rejse til Bethlehem, engle dobbelt-tjekke de ting, de har brug for en kommende koncert og de vise mænd indsamle star-stirrede udstyr, der vil føre dem alle for at den nyfødte frelser. This Christmas musikalske omfatter moderne julesange.

0 comments: