Classic Christmas Movies

Posted by Jiky at 3:26 PM

Monday, January 4, 2010

Er du i humør for at bruge din ferie med Bing Crosby, Cary Grant, Judy Garland, Bob Hope, Fred Astaire, Natalie Wood, Danny Kaye Margaret O'Brien og Barbara Stanwyck? Hvis ja, så ikke spilder din tid og få dig selv den imponerende samlinger af klassiske jule film til at nyde i løbet af Yuletide periode.

Fri fra den daglige spændinger julen er det perfekte tidspunkt at se den gamle julen klassiske film til at føle ånden i sæsonen. Interessant plot, imponerende star cast, eksklusive musik og charmerende kulisse alle møder op for at gøre disse film længe favoritter. Vi tilbyder dig et væld af klassiske jule film at vælge den bedste film ud af den rigelige valg.



# It's A Wonderful Life - (1946)

# Miracle On 34th Street-(1947)

# White Christmas-(1954)

# Biskoppen's Wife-(1947)

# A Christmas Carol (AKA Joakim), (1951)

* Christmas In Connecticut-(1945)

* The Lemon Drop Kid-(1951)

* A Tree Grows In Brooklyn-(1945)

* Mød Mig I St. Louis-(1944)

* Holiday Inn-(1944)

Den klassiske samlinger af julen film vil helt sikkert gøre op farven på din ferie. Det interessante historie line up af film henleder af seerne, og er selv populær, siden den dag i deres løsladelse. Den dovne eftermiddage i julen er det ideelle gange for at se disse hele tiden favorit jule film. Besøg vores hjemmeside Christmas Carnivalsto indsamle flere oplysninger om klassiske jule film.

0 comments: