»The Nightmare Before Christmas 'Movie

Posted by Jiky at 2:26 PM

Saturday, January 2, 2010

Julen er utænkelig uden for 1993 filmen Nightmare Before Christmas. Christmas Carnivals er her, med alt hvad du behøver for »The Nightmare Before Christmas 'film. Det drejer sig om beboerne i Halloween Town, der bortfører julemanden og overtage julen et år, og det kaos, der følger.

Filmen er instrueret af Henry Selick og skrevet med Tim Burton. Jack Skellington, er græskar konge Halloween By, er træt af at gøre det samme hvert år til Halloween. En dag han snubler ind Christmas Town, og er så taget med tanken om julen, at han forsøger at få beboeren flagermus, nisser and nisser af Halloween byen for at hjælpe ham med at observere julen i stedet for Halloween, men kan ikke få det helt rigtige.

Filmen blev oprindeligt produceret af Disney som den næste generation af biograffilm. På det tidspunkt traileren blev udgivet, var produktionen holdet skiftet (Touchstone Pictures, en division af Disney) og sammenligninger med Walt Disney, som den nye store animatør var borte. Rygter, der fløj rundt var, at Disney ikke gøre PG film. Michael Eisner, den daværende administrerende direktør og formand for The Walt Disney Company, fandt filmen 'alt for mørk til børn «, og havde det gøres ved Touchstone. I oktober 2006, vil filmen blive genudgivet på 3-D under Walt Disney Pictures banner.

Tim Burton har sagt, at det oprindelige digt var inspireret når du har set Halloween merchandise skærmen i en butik, der tages ned og erstattes af en julegave display. The tagline læser "En bloddryppende fortælling med ond humor og fantastisk animation". Tjek mere på julen Carnivals'The Nightmare Before Christmas 'Film.

0 comments: