Jule Spil og sketches

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, January 12, 2010

Christmas Afspiller og sketches
Julen er en stor tid for munterhed og lystig-making. Forskellige jule lege og sketches er organiseret under ferietid for komplet sjov og underholdning. Jule lege og sketches er korte dramatiske prædiken illustrationer af livets åbenbaring øjeblikke.

Christmas Plays
Alle disse jule lege og sketches skildre Guds kærlighed og Guds nærvær i livet i den troende, samt opbygge sunde relationer og fremme åndelig vækst. Nedenfor er en liste over foretrukne jul Spil og sketches. Sæt et blik på lister og se, om teatret i nærheden af dig kan sætte en på.

# Christmas Madrigal Dinner Theatre

Tolv sangere kjole i 16. årh., engelsk dragter og indvarsler i juletiden med et harmonisk koncert af traditionelle, Acappella julesange. En trup af "King's spillere" slutte sig til Domstolen og præsentere en traditionel spiller, der daterer sig tilbage til tiden i middelalder og renæssance europæisk litteratur. Gæsterne sidder ved et festligt pyntet borde klar til at nyde en julemiddagen, med alt tilbehør: Den Wassail den vildsvin hoved og Figgie budding. The King's Jester tjener som "Master of Ceremonies" til om aftenen, da han lækkerier publikum med toasts, vittigheder og komiske sidebemærkninger.

Bedste julegave Plays

# A hjertelig Christmas

Dette er et fuld-længde jul Play, der hylder "Gud med os," ved at skabe en aften i teatret, vært drama ministerium. En levende teater opsøgende program fungerer som en magnet at tiltrække samfund at kirken campus, hvor de vil vende tilbage for at høre de gode nyheder om Jesus Kristus.



# Den Butterfingers engel

The Butterfingers Angel, Mary & Joseph, Herodes den Nut & slagtning af 12 Hit Carols på et pæretræ er den fulde titel på dette spil af William Gibson. I denne historie, har Mary ikke planer om at bære et barn. The Butterfingers Angel har at overbevise hende. Der er latter og sjov hele showet, det slutter på en indadvendt bemærke, at opsummerer julen.

0 comments: