Christmas Plays Stories

Posted by Jiky at 9:26 AM

Wednesday, January 13, 2010

Christmas Spil Stories
Julen er en stor tid for munterhed og lystig-making. Diverse juleting lege og sketches er organiseret under ferietid for komplet sjov og underholdning.
List of Christmas Spil Stories


Organisering af en julegave at spille inden for et par dage inden jul er ikke nogen let opgave. Julen Spil Stories behov for at blive læst på forhånd af aktørerne.

Nedenfor er nogle velkendte Christmas Spil historier, der kan gøre god jul afspiller.

En konge er født af Heather Cooper

Dette er en efterfølger til "Værdig er Lammet". Hugh and Justina blev forelsket i "Værdig er Lammet". I "En konge er født", de er gift og venter barn omkring juletid. Historien foregår i den historiske sammenhæng med Baronens Revolt England i midten af 1200-tallet. Ranulph de Burgh's lederskab i revolte gør livet farligt for hans ufødte barnebarn og arving. Derfor Hugh and Justina bliver tvunget til at loppen deres hjem som Justina er grund til at føde. De får en ny forståelse af situationen for Maria og Josef som Mary føder Jesus, og for Guds trofaste bestemmelse til dem, der har tillid til ham.



Joe and the Night Visitor af John McNeil

Dette er en julegave spille til dem, der ikke tror på julen. Joe Davidson er en self-made man. Født ind i en fattig familie, med hårdt arbejde, han har gjort sig et navn som en bygherre. Men ejendommen er nu ejet af byen Mission, som bruger det som et fællesskab drop-in center. Konflikten kommer til et hoved, når de på årsdagen for Miriam død, Joe får en usædvanlig aften besøgende.

A Christmas Carol fra Charles Dickens

Stykket handler om en sølle gammel mand, Ebenezer Scrooge, der mener, at julen er bare en undskyldning for folk at gå glip af arbejde. At købe gaver på denne tærsklen er affald i henhold til ham. De tre spøgelser viser Joakim sin fejl i værdiansættelsen af penge over mennesker. Han er klar over sin fejl og siger, "Merry Christmas" til alle.

0 comments: