Christmas Musical Forestillinger

Posted by Jiky at 8:26 AM

Monday, January 11, 2010

Christmas Musical Forestillinger
Jule-musikalske forestillinger er meget populære, fordi de på en stor måde at bringe i essensen af festlighederne i forbindelse med sæsonen. Børnene udfører normalt disse musicals og de gør det endnu mere sjovt og interessant for børnene.
Listen over julen Musical Forestillinger
Papa Panov

Papa Panov er en jule musical, der fortæller historien om en gammel skomager.På baggrund af denne ene handling drama er sat i den lille russiske landsby i den 19. århundrede. Papa Panov vises arbejder i sin lille butik helt alene. Imidlertid, at med en teknik, flashback vi kommer ved, at skomageren havde en meget lykkelig familie i fortiden, men den alt for tidlige tab af familien har indordnet ham i evig sorg.

* Han bliver forvandlet, da han kommer i kontakt med en præst, som instruerer ham til at læse i Bibelen. Nu er vi igen komme tilbage til nutiden og finde Papa følelse temmelig lavt igen, når han beslutter sig for at læse historien Kristi fødsel fra Bibelen.


* Han falder i søvn, mens du læser og drømme, at Kristus er lovende ham til at besøge ham næste dag. Den næste dag han giver en hjælpende hånd til en række mennesker i landsbyen, der er fortvivlede og ængsteligt venter Jesu ankomst, men føler sig trist igen, da Jesus kommer aldrig til at besøge ham


* Men sandheden er, at Jesus har besøgt ham, fordi ved at tjene og hjælpe mennesker i nød, har han faktisk tjent Kristus.


* Denne leg er en musikalsk og koret spiller en fremtrædende rolle i stykket. This Christmas musikalske vil effektivt instill i børnene værdier uselviskhed og behovet for at hjælpe folk i nød.


* Dette er den mest gribende måde at tjene Herren. Tegnene på julen er en anden moderne jul musical, hvor børnene bruger tegn til at fortælle julen historien om fødslen af vores frelser, Jesus Kristus. Denne musical er nogle moderne julesange, og nogle af de gamle julesange har også modtaget original og moderne behandling.



* Børnene har virkelig nydt at deltage i jule musikalske forestillinger, så opfordre dem alle mere og genoplev din barndom forfra.


* Celebrate denne juletid med Christmas Carnivals og gennemse de andre links på dette websted for at finde ud af mere om julen spil til børn. Find flere julen Musical Plays fra Christmas Carnivals

0 comments: