Christmas Plays for Children

Posted by Jiky at 7:26 PM

Tuesday, January 12, 2010

Christmas Plays for Children
Julen er en spændende tid for børnene. De nyder en lang vinterferie i skolen i løbet af julen. Derfor bruger de ferien tid foran forskellige julen spiller holdt i deres nabolag.

Christmas Plays for Children give klare idéer om forskellige Christmas legender afbildet i Bibelen.
Christmas Plays
Nedenfor er en liste over top Christmas Plays for Children

Har du set Jul - This Christmas spillet er centreret om en ung dreng søger efter julen. Han står over for svært ved at finde nogen, der kan fortælle ham, hvor du kan finde det. Denne Skit er skrevet som skal udføres af unge. Jamie en teenagedreng, er hovedpersonen. Små børn kjole op og give et tableau af en Julekrybbe, der er afsløret på scenen ved udgangen af stykket. Handlingen udspiller sig foran scenen til Julekrybbe sæt bag gardinerne indtil udgangen. De børn, der udgør Julekrybbe synge ud julesange.

Krybbe Mania
- Dette er historien om julen fortalt på en unik måde ved udsigten til hver af de stykker af Fødselskirken. I denne musical, dyr, der blev fordrevet af Kristi fødsel er featured. Den "cool østlige gutter" overliste de modbydelige Herodes. Det er en julefest som du aldrig har set før.

Christmas Tales for Children
Papa Martin's Christmas - Det smukke spil er baseret på Tolstoy's klassiske fortælling om en Skomager, der drømmer, at Jesus vil besøge ham den følgende dag. Han tilbringer dagen med at se og venter midt i et par afbrydelser fra folk har brug for hans hjælp. Ved udgangen af den dag, han føler trist, at Jesus ikke kom for at besøge, men hører Herren fortalte ham: "Hvad du gjorde for andre, du gjorde for mig."

0 comments: