Fruit Cake Recipes

Posted by Jiky at 12:26 AM

Saturday, January 16, 2010

Christmas Frugt Kager er de mest bedårende traditionelle stuffs i julen. Christmas Frugt Kager med brogede frugt varianter er virkelig lækker og lækker. Forskellige Christmas Frugt kageopskrifter er angivet nedenfor for nem og hurtig hjemmelavet præparater.

Kog god jul frugt kager med disse Christmas Frugt kageopskrifter og nyd sæsonen.

Abrikos Fruit Cake - Dette er en vidunderlig jul Fruit Cake. Forvarm ovnen til 275 grader F. Grease to 9 tommer rør pander. I en kasserolle kok abrikoser i vandet, indtil de er grødet. Tryk dem gennem en sigte og lad dem afkøle. Mix smør og sukker sammen i en skål. Tilføj pisket æggeblommer abrikoser og blandes grundigt. Kombiner rosiner, syltede kirsebær, og syltet ananas og blandede tørrede frugter i en skål belagt med en kop mel. Tilføj denne mel blandingen skiftevis til smør blandingen med abrikos juice. Blend denne dejen i blandet frugt. Tilsæt de hakkede pekannødder eller valnødder og fold i den slagne æggehvider. Bag ved 275 grader F i 2 timer. Garnere kager med kandiserede ananas og kirsebær.

Christmas Fruit Cake - Soak kirsebær, mango, tranebær, ribs, og citron i 1 / 4 kop rom i mindst 24 timer. Cover stramt, og opbevares ved stuetemperatur. Forvarm ovnen til 325 grader F. Smør en 6X3 tommers rund gryde, og linje med pergamentpapir. I en stor skål, fløde sammen smør og brun sukker til det er luftigt. Beat i æg. Piskeris sammen mel, bagepulver, salt og kanel, blandes i smør og sukker i tre partier, skiftevis med melasse og mælk. Opsigt i gennemblødt frugt og hakkede nødder. Bages i forvarmet ovn i 40 til 45 minut. Afkøles i den pan for 10 minutter, hvorefter drys med 2 spsk rom.

Christmas Wreath Kager - Disse Christmas Frugt kageopskrifter er virkelig nemt. Forvarm ovnen til 300 grader F, (150 grader C). Line et rør gryde med 2 lag brunt papir, og fedt godt. I en stor skål, sammen piskeris mel, bagepulver og salt. Mix med rosiner, dadler, kirsebær ananas, nødder og kokos. Rør rundt, indtil alle frugter er overtrukket. I en anden stor skål, fløde, smør eller margarine med hvidt sukker. Tilføj citronskal, citronsaft og æg, bland godt. Røre i frugt-blanding. Spred dejen i forberedt gryde. Bages i 2 timer. Kølig.

0 comments: