Christmas Frugt Kager

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, January 16, 2010

A Fruitcake, er en blanding af frugt, nødder og lige nok dej at holde dem sammen. Christmas Frugt Kager er de mest bedårende traditionelle stuffs of Christmas. Christmas Frugt Kager med brogede frugt varianter er rigtig lækker og lækker. Nedenfor er forskellige typer af jule Frugt Kager.

Sæt et overblik og få paralyseret med sort og køkkener af disse julen Frugt Kager.

Christmas Fruit Cake - Denne opskrift indeholder tørret frugt, i stedet for den glødende, kandiseret ting og er tyndere og mere kage-agtig end mange Fruitcake opskrifter. Disse Christmas Frugt kager er foretrukne ferie poster.

Ingen Bake Holiday Frugt Cake - Dette er en Fruitcake, der ikke kræver bagning. Blandet kandiserede frugter kan bruges i stedet for kirsebær og ananas.

Æblemos og bourbon Cake - Dette er en lækker kage egnet til julegave at give. Æblejuice, krydderier, pekannødder, Rosiner, datoer og kirsebær dyppet i Bourbon i denne dejligt festlige Fruitcake.

Magic Fruitcake - Denne kage er en magisk blanding af hakket kød, pekannødder, sødet kondenseret mælk og kandiseret frugt.

Japansk Fruit Cake - En tre lag kage med en usædvanlig drejning: kun den midterste lag er krydret og flavored med mandler og rosiner. En orange kokos fyldning og syv minutter frosting fuldføre denne kage til en fantastisk præsentation.

Mango og Blandet Frugt Cake - Dette er en hurtig og nem frugt kage med en antydning af troperne for at starte fra den søde mango.

Kentucky Bourbon Cake - Dette er en frugt kage dyppet i whisky. Denne kage bør gøres en måned i forvejen. Nogle Cheesecloth er nødvendig for at give denne kage dets varemærke bourbon wrap.

0 comments: