Best Christmas Film

Posted by Jiky at 11:26 AM

Sunday, January 3, 2010

Tune i denne jul nogle af de berømte film af året, deres plot-linjer og den moderne popularitet, at de har. Christmas Carnivals er her med alle de oplysninger om den bedste jul Film.

It's a Wonderful Life (1946), efter alle. Stewart, i sin egen foretrukne rolle, viser en fantastisk præstation bygning-og-lån Bailey mand, der gerne vil ryste støvet af crummy lille Bedford Falls fra hans sko og se verden.

Hvordan Grinch Stole Christmas (1966) er en genistreg ved hjælp af tidligere Frankensteins monster Karloff som fortælleren og stemme Grinch, især da hans stemmebånd tilstedeværelse giver den tidlige del af tegnefilmen en perfekt, uhyggeligt kvalitet.

A Christmas Carol (1951) er en rystende, heartwarming britiske og meget version af Dickens 'originale "All About Eve. The Nightmare Before Christmas er en rædselsvækkende fantasi Tim Burton, en fortælling om de mørke beboere af Halloween By tager over julen som deres egen personlige ferie. Velkommen til Jean Shepard's hilarious barndom erindringer fra en særlig gave så flygtig som det er ønskeligt: Red Ryder BB Gun i A Christmas Story (1983).

Ferie film, jul film, som er-for hvem kan tænke på endnu én film centreret omkring Hanukkah? - Er sæsonbestemte ritualer så pålidelige som mistelten, og kommercialisering. Få de bedste navne i den øverste film af året Christmas Carnivals.

0 comments: