Christmas Wedding Cake Toppers

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, January 17, 2010

Christmas Bryllupskage toppers findes i en bred vifte af design, farver og stilarter, hvori par kan vælge, hvad de mener bedst vil skildre deres ægteskab. Christmas Bryllupskage toppers er ikke bare ren og skær dekorationer i en kage, men mere af et emblem, der bedst repræsenterer den kærlighed, som flyder i hjertet af det par juleaften.

Nedenfor er en liste over julen bryllupskage Toppers, der kan være gået igennem for at gøre klassisk kage dekoration denne jul.

Christmas Cardinals bryllupskage Top
Disse er udsøgt julen Bryllupskagen toppers omfatter en mandlig og kvindelig cardinal reden midt julen gran grene; kristtorn blade med bær og roser. Der er tyl snos rundt om basen.

Snefnug Kongen og dronningen bryllupskage Top
Hver snefnug, der falder til jorden er enestående, som det enkelte par. Rene, lyse, funklende hvidt og romantiske, sneen er uberørt magi, der symboliserer kærlighed, renhed og skønhed inkarneret. En ren hvid snefnug King & Queen står i en hvid vinterhave med is funkler and Calla liljer. The Bride & Groom er elegante Beverly Clark "Silhouette" figurer.

Penguin bryllupskage Top

A cute pingvin elsker par Cuddles i en iriserende området for sne med hvide blomster og skinnende "ice" krystaller omgiver dem. Iriserende rainbow glitter støv fuldender designet.

PPolar Bear bryllupskage Top

Isbjørne er patienten, men resolut, og udholdenhed er et vigtigt træk i denne smukke og kraftfulde skabning. En smuk polarbjørne par cuddles i sne med hvide skinnende blomster ved deres side.

Christmas Wedding Ornament

Denne kage top portrætterer en smuk porcelæns par hilsen hinanden under juletræet. Basen er lavet af plastik og blonder.

0 comments: