Christmas Med Kranks

Posted by Jiky at 3:26 AM

Friday, January 8, 2010

Christmas With The Kranks «er en komisk film, instrueret af Joe Roth, om julen, som fik udgivet i 2004. Den film starring Jamie Lee Curtis og Tim Allen er baseret på historien Skipping Christmas af John Grisham.

Historien handler om et par, Luther Krank (Tim Allen) og Nora, Krank (Jamie Lee Curtis) som beslutter at komme væk fra julen trivia og gå ud til nogle tropiske sted for en ferie, da deres datter ikke vil hjem til jul . På grund af dette, undgår de at oprette deres juletræ og laver julepynt på deres hus.

Situationen forværres, når Luther Krank nægter at sætte sine belyste frostvejr, snemand på taget. Som følge heraf har de udsat vrede fra naboerne, da deres gade, det Hemlock Gade er berømt for snemanden, og har også vundet mange konkurrencer, der foretages af de lokale aviser. Denne kamp mellem Kranks og deres Naboer bliver truet med at harmonien i samfundet og naturligvis ånd julen.

Pludselig, Luther og Nora Karnk modtager et opkald fra deres datter Blair, som erklærer datter, at hun planlægger at rent faktisk komme hjem til jul. Dette skaber en masse ravage, som Kranks skal ændre planerne for deres ferie lige før ferien. Nu, de har mindre end fireogtyve timer til at få sig selv og deres naboer på Hemlock Street tilbage til ånd julen.

0 comments: