Kort Christmas Spil

Posted by Jiky at 11:26 PM

Wednesday, January 13, 2010

Ungdom Christmas Plays
God jul Plays sammen med grønne pinecones, blinkende lys og ferie Cookies øge gemytlig stemning i julen.

Short Christmas Afspiller er dem, der udføres i en kort periode kan være tyve til tredive minutter.Nedenfor er en liste af korte jul Plays.
Kort Christmas Plays
Sæt et overblik om forhandlere og se, om teatret i nærheden af dig kan sætte en på:

Angels Med Paper Wings

Denne korte jul spil tyve minutter finder sted i løbet af generalprøve for Christmas Pageant. Tingene ikke går godt. To kunstnere bliver vred på regissør. Men Guld Angel og Silver Angel hjælper dem til at indse, at personlige problemer, kan forsvinde i den glæde at dele.

Gift of the Magi

O. Henry 's ferie favorit er genskabt i denne rørende korte jul skuespil på tredive minutter. Jim og Della er nygifte. Begge har levende forestillinger om deres kommende fremtid. Men så hårde tider kommer. Julen nærmer med lidt penge på hånden. Jim og Della hver ender med at sælge deres mest værdifulde besiddelser i at købe andre's julegave. Den ironiske O. Henry sluttede den er både humoristisk og bittersøde som både tegn opdage en mere realistiske verden domineret af deres kærlighed.

Jason's Gift

Denne korte jul spil tredive minutters åbnes med en Betlehem Kroen drives af Isak og dennes hustru Sarah. Kroen er fyldt af turister, der er kommet til at betale skat til kong Herodes. Hjælpe dem, er deres søn, Jason, der altid interesserer sig for gæsterne. En dag kommer, når det følsomme Jason føler noget særligt skal ske. En mand kommer med sin kone, der står over for at give fødslen ankommer til deres kro. Gennem Jason's insisteren, giver Isak parret at blive i deres lade, hvor ett mirakel fører til en anden. Fødslen af et barn bringer Isak og Jason sammen.

0 comments: